fbpx

Logotipo Timmers Gastechniek

Timmers Gastechniek levert diensten voor de installatie en het premium onderhoud van verwarmingsketels en elektriciteitssystemen die gas of zonne-energie gebruiken. 

Met het restylen werd er, 10 jaar na het eerste logo en website, enerzijds naar gemikt om het imago van het merk te vernieuwen en anderzijds om de nieuwe visie te laten zien van een meer verantwoorde onderneming op het gebied van energie en milieu.

Er werd naar gestreefd dat het logo enerzijds duidelijk zou kunnen gelinkt worden aan het type onderneming en anderzijds dat het nieuwe logo het gebruik van efficiënte en zuivere energie zou overbrengen. Het was ook belangrijk om een ​​innovatief, professioneel en betrouwbaar imago over te brengen.

Het ontwerp laat een gasvlam zien in de vorm van de top van een boom om zo de boodschap van verantwoorde, efficiënte en milieuvriendelijke energie te versterken.
We combineerde het karakteristieke blauw van de brandende vlam met de groene kleur van schone, hernieuwbare energie. 

Voor de naam van de onderneming kozen we voor een sans serif in serene hoofdletters die ernst en professionaliteit zou overbrengen. Het resultaat is een logo dat erin slaagde de waarden van Timmers Gastechniek over te brengen.

Sending
Was deze informatie nuttig voor jou? Beoordeel hier ➭
0 (0 votes)
  • Client Timmer Gastechniek
  • Date 21/08/2017
  • Tags Branding be

Related Projects