fbpx

OVER ONS

We kunnen ons geen wereld zonder creativiteit voorstellen en daarom besloten we onze talenten en ervaring samen te brengen en Createria te creëren.
Kom binnen, kom binnen! Dring binnen in de verrassende wereld van Createria!

Wij zijn een consultancybureau van reclame en ontwerp dat creativiteit, strategische visie en ervaring combineert opdat kleine en middelgrote ondernemingen hun klanten kunnen veroveren en hun omzet kunnen verhogen.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat het onmogelijk is om een krachtige en winstgevende digitale aanwezigheid te krijgen zonder een globale aanpak.

In Createria geloven we dat een solide voorafgaande marktstudie, een duidelijke strategie en een krachtige creatieve richting hand in hand moeten gaan om zo een effectieve communicatie te bekomen die je absoluut gaat nodig hebben om resultaten te bereiken.

Ingewikkeld?

Helemaal niet, als je maar vertrouwen hebt in Createria Advertising!

ONS TEAM

We zijn, net zoals jij, ondernemers die zich een weg banen in het immense universum van digitale ondernemingen.

Ons team bestaat uit freelancers en vakmensen gespecialiseerd in reclame, webdesign, grafisch ontwerp en branding voor KMO’s die, zoals in jouw geval, een echte passie voelen voor hun werk en zich 110% toewijden aan alles wat ze doen.

Net als bij jou bevalt het ons enorm om zelf iets te ondernemen waarbij we het ideale evenwicht kunnen zoeken tussen werk en privéleven. 

De wereld van ontwerp en reclame is onze tweede thuis. Het passioneert ons. En we voelen ons als een vis in het water!

Zo erg zijn we op ons gemak! En we doen dit al geruime tijd! Vele jaren ervaring in grote reclamebureaus en internationale bedrijven.
En reeds lange tijd werkend als freelancers en specialisten in onze branche.

Het lijkt wel of ‘reclame’ deel uitmaakt van ons DNA! Er gaat ons geen reclameposter of Facebook advertentie onopgemerkt voorbij. Daarenboven hebben we iets meer oog voor de advertenties in magazines dan voor de artikels.

Waarom moet je voor ons kiezen?

We geloven absoluut niet in half werk. Daarom gebruiken we in elk project onze creativiteit en ervaring om een winstgevende strategie op lange termijn te bedenken, zodat we elk plan en tactiek kunnen optimaliseren in functie van de objectieven.

Resultaten

Jouw visie zal de onze worden. We zullen samenwerken als partners om ervoor te zorgen dat jouw onderneming ermee begint jouw ideale klant te veroveren zodat hij zijn aandacht vestigt op jouw uniek merk. Dit alles om je verkoopcijfers te doen stijgen.

Ervaring

We beschikken over meer dan 10 jaar ervaring in het verkennen van de wereld van reclame, het werken in reclamebureaus en internationale bedrijven van naam en faam, het consumeren van kennis en het zoeken naar resultaten.

Verbintenis

We verbinden ons ertoe om onze klanten te ondersteunen in het hele proces van planning, beheer en optimalisatie van hun offline en online reclameplannen. Eender welke andere manier van werken lijkt ons niet aanvaardbaar.

Toewijding

Waarom het ontkennen? We steken heel veel toewijding in al onze projecten. Wanneer je voor Createria kiest, zal je vaststellen dat onze omgangsvorm veel persoonlijker is dan in de rest van de bedrijven in deze sector. Zelfs tot bij de laatste fase van het proces: bij het bereiken van je objectieven.

Betaalbaarheid

Onze prijzen zijn competitief omdat in ons type werk geen intermediair nodig is en omdat we onze kosten tot een minimum beperken zodat we meer voordelen aan jou kunnen geven.

Update

Is er een nieuw platform verschenen? We bekijken het. Zijn er nieuwe modellen van digitale strategie? We analyseren het. We zijn op de hoogte van alle tendensen en noden van het digitale ondernemerschap.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Andrea versterkte ons idee van Rebranding door middel van een strategie en haar kennis van marketing. We veranderden ons logo, onze huisstijl en onze ideeën betreffende de digitale wereld. Momenteel werken we samen met haar aan de website en aan een e-mail marketing strategie om de relatie met onze klanten sterker te maken. Haar werk, haar creativiteit en haar aangename karakter zijn zonder twijfel aan te bevelen voor eender welke KMO met grote ambities.- Vandijck & Loos
Wij hebben Andrea leren kennen als een heel professionele, enthousiaste en leergierige collega. Op een mooie dag is ze naar ons toegekomen en heeft ons het geweldige aanbod gedaan om voor ons een strategische marketingcampagne op te zetten. De campagne die Andrea voor ons bedacht bleek een schot in de roos. Dat kwam niet alleen door haar eigentijdse grafische ontwerpen, maar ook door haar strategisch inzicht in sociale media. Voor ons als redactieteam toverde ze na de campagne nog een uitgebreide analyse en presentatie van de resultaten uit haar hoed. Andrea heeft NedBox op de kaart gezet en voor een pak meer gebruikers gezorgd, niet alleen via Facebook maar ook met de nieuwsbrieven die ze from scratch maakt tot een prachtig digitaal document in de door haar ontwikkelde huisstijl. Voeg daarbij nog haar zin voor initiatief en haar niet aflatende werklust en je hebt de ideale collega.- Nedbox.be
Als een klein bedrijf in de wijnindustrie, is het belangrijk om over goed verkoopsmateriaal te beschikken zodat onze producten zich op de markt kunnen onderscheiden van de concurrentie. We besloten de een redesign van onze brochure bij Andrea en Flor te bestellen. Het materiaal was geweldig en gaf ons positieve resultaten, zozeer zelfs dat we ze opnieuw afdrukten. Wij raden hun werk absoluut aan en wensen hen veel succes met Createria.- Bodegas Altogrande
TinC heeft met Createria samengewerkt met het oog op wat wijzigingen in de marketing. Andrea is een zeer gedreven persoon die enorm 'mee' is met de klant. Bij haar hebben we het gevoel dat ze ons echt wil verder helpen om te evolueren als bedrijf. Ze stelt veel vragen en we vinden haar designs echt wel tiptop! Amper opmerkingen over wijzigingen en ik ben heel erg verrast van haar strategisch meedenken. Aangename en vooral succesvolle samenwerking!- Els Van Aerschot - TinC.eu

HOE IS CREATERIA ONTSTAAN?

We zijn Andrea Ramos en Flor Mejia, de twee architecten achter het team Createria. Flor is een expert in grafisch ontwerp, webdesign en multimedia. Andrea is een expert in accounts en digital marketing strategie.

We zijn een beetje… Wat is het woord? Speciaal? Verschillend? Daar is niet mis mee, vind je niet?

We zijn benieuwd. Heel benieuwd. Dat is waarom we van reizen houden, van het ontmoeten van nieuwe culturen en van nieuwe smaken te proeven. Experimenteren met nieuwe ideeën, nieuwe hulpmiddelen proberen, zich bewust zijn van de laatste trends.

Deze aspiraties waren degenen die ons hebben samengebracht in een aula een paar jaar geleden. Sindsdien hebben we veel reclame en marketing projecten vooruit geholpen.

Altijd 110% toegewijd aan ons werk.

Altijd verliefd op wat we doen.

Altijd ervan overtuigd dat er geen betere manier van werken is dan die elke dag met illusie te beginnen en ervoor te zorgen dat onze klanten hun doelen en dromen bereiken.

Createria is uit die passie ontstaan.

Vandaag zijn we zeer verheugd om te denken dat onze ontwerpen, onze strategie, onze branding, onze klanten helpen om een evenwichtig en gelukkig leven te leiden die ze hoopten te krijgen toen ze kozen voor het ondernemerschap.

Wil je meer informatie over ons? Bekijk ons profiel op LinkedIn: Andrea en Flor.

Zoek niet verder.

Verlies geen tijd meer. Als je wilt dat jouw onderneming begint met resultaten op te brengen, neem dan de beslissing om op Createria te vertrouwen en je zal vandaag nog zien wat het ‘before’ en ‘after’ van jouw onderneming betekent. Verbind op een visuele manier. Verover met je berichtgeving. Zorg voor resultaten. Werk met Createria.
Sending
Was deze informatie nuttig voor jou? Beoordeel hier ➭
0 (0 votes)