fbpx
Icono de servicio de Diseno Grafico en Createria

Grafisch ontwerp

Zoek je een grote visuele impact? Voel je je alleen op het gebied van creativiteit? Met Createria kan je je positionering communiceren en versterken via alle promotionele elementen binnen je onderneming op een creatieve, aantrekkelijke en effectieve manier.

Dit is wat we voor je kunnen doen:

Promotioneel materiaal

We creëren aantrekkelijke en effectieve verkoopsmaterialen, dit zowel qua visuele impact als qua inhoud: flyers, brochures, posters, displays voor evenementen, persberichten en ook reclame in groot formaat. Heb je nog iets meer nodig? Geen probleem. Daarvoor heb je Createria.

Infographics

Infographics zijn de beste visuele oplossing voor het overbrengen van informatie via een duidelijke, beknopte en aantrekkelijke manier. Informatie die in tekstvorm enkel een beetje complex, omvangrijk of saai zou zijn. Bovendien kunnen infographics makkelijk gedeeld worden zodat je ook een groter bereik kunt bekomen.

Redactioneel ontwerp

De publicaties van boeken, tijdschriften, catalogi of jaarverslagen hebben, naar hun omvang, een goed gestructureerde lay-out en aantrekkelijk ontwerp nodig die ervoor zorgen dat de lezer geboeid blijft.

Vectoring

Vectoring laat ons toe om beelden te verkrijgen die vergroot of verkleind kunnen worden tot een bepaald formaat zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Het is ideaal wanneer je werkt met grote formaten en voor elke afbeelding die je nodig hebt in een hoge resolutie. Voor het afdrukken van bvb. logo’s, wapenschilden, etc.

Schrijf je in op Createria.

We zullen met jou nieuws en tips over communicatie delen zodat je jouw klanten verovert en verbazingwekkende verkoopresultaten behaalt.

Gefrustreerd om zoveel te investeren in reclame en niet de gewenste resultaten te zien?

Heb je reeds een logo maar ziet het publiek geen verschil met de logos van de concurrentie?

Opdat een onderneming triomfeert in de huidige, verzadigde ondernemingswereld, heb je een positionering nodig die zich visueel onderscheidt.

Alle elementen van je onderneming moeten in éénzelfde grafische richting wijzen. Ze moeten creatief, strategisch en heel aantrekkelijk zijn.

Maar denk eraan: een ontwerp voor de grote massa of een huisgemaakt ontwerp haalt niks uit.

Je hebt vakmensen nodig met ervaring, visie en veel empathie om een boeiend merk te creëren, dat zich ver buiten de grenzen van je logo begeeft.

Je hebt een intelligent grafisch ontwerp
van uitstekende kwaliteit nodig.

Projecten van grafisch ontwerp

Flyers, folders, catalogi, brochures, jaarverslagen, infographics,… wat je maar nodig hebt.

Versterk je merk, versterk je bedrijf. Verhoog je verkoop.

Onderscheid je van de concurrentie en betover je klanten vanaf de eerste minuut met een branding die je waarden vertegenwoordigt en anderen inspireert.

Deel je bericht op alle communicatiekanalen op een overtuigende en consistente manier.

Zodat je klant je opzoekt. Zodat hij zich identificeert met jouw merk en niet met het merk van een andere expert binnen jouw domein.

Vanaf de dag dat je grafisch materiaal met potentieel creëert, moet je klant geen halsbrekende toeren meer uithalen om je te vinden.

Tarieven van grafisch ontwerp

Consulteer hier onze offertes of vraag ons een gepersonaliseerde offerte.

Promotioneel materiaal

 • Flyer
 • Dubbelgevouwen brochure
 • Driedubbel gevouwen brochure
 • Poster
 • Roll-up
 • Wand beursstand
 • Poster groot formaat
 • Andere

Redactioneel ontwerp

 • Catalogus
 • Magazine

Infographics

 • Schets en op schema gebaseerd ontwerp aangeleverd door de klant.

LAAT ONS TOE JE TE VERRASSEN!

Wil je een idee dat afwijkt van het normale? Wij houden ervan andere dingen uit te proberen!

  Sending
  Was deze informatie nuttig voor jou? Beoordeel hier ➭
  0 (0 votes)