fbpx

Freebies

Welkom

Welkom bij onze bibliotheek met waardevolle freebies om jouw bedrijf op te starten, te laten groeien of te vernieuwen met digitale marketing.

Rebranding stap voor stap uitgelegd

Het stappenplan van het rebranding proces

Je bent al een tijdje ondernemer en je wil graag je zaak verder uitbouwen?  Beseft je dat je hiervoor je merkimago zal moeten vernieuwen?

Hier is het stappenplan voor een rebranding of een restyling door te voeren. Dit route helpt je om over je eigen zaak na te denken en bepaalt hoeveel tijd en middelen je zal nodig hebben tijdens dit proces.

JA, IK WIL
Marketing Kalender Belgie 2019

Marketing Kalender van België 2019

Ben je bezig met het promoten van jouw bedrijf op internet. Wil je weten wanneer kan je promoties maken? Wil je de belangrijke feestdagen en evenementen bijhouden?

Schrijf je in voor onze mailinglijst en download onze Marketing Kalender 2019 om niets te missen.

De marketing kalender 2019 is niet alleen nuttig voor campagnes, het is ook belangrijk om content te genereren voor social media, email marketing en jouw dagelijkse werkdag. Je kan hieruit ideeën halen voor posts op facebook of om je verkoopsspeech te starten.

JA, IK WIL
Download-Stappenplan-hoe-jouw-bedrijf-promoten-BE

Het stappenplan om jouw bedrijf succesvol te promoten

Eindelijk ga je van droomfase naar startersfase. Je hebt onderzoek gedaan naar relevante markten, je kent jouw ideale klant alsof het jouw tweelingbroer is en je hebt de Beta versie van jouw onderneming klaar om te starten. Maar, hoe maak je jouw onderneming bekend bij het grote publiek?

Download dit plan! Het is voor het starten en bekend maken van jouw onderneming een visuele en makkelijk begrijpbare tool, die een opsomming geeft van alles wat je moeten weten zodat geen enkel aspet je ontsnapt en je tevens helpt bij de promotie van jouw merk in alle hoeken van off- en online wereld.

JA, IK WIL
Sending
Was deze informatie nuttig voor jou? Beoordeel hier ➭
5 (1 vote)