fbpx
Icono de servicio de Marketing Digital en Createria

Digital marketing

Verlaat de doodlopende straat waarin je je bevindt en laat je zien aan de gebruiker die je wilt veroveren met een gedenkwaardige inhoud, die dicht bij het publiek staat en gericht is op het bereiken van resultaten.

Met welke aspecten kunnen we je helpen?

Banners en landing page

Createria weet hoe je jouw objectieven kan bereiken, zowel het bekomen van registraties als het tot stand brengen van verkoop en het aantrekken van klanten. Daarom ontwerpen we niet enkel banners en landing pages die opvallen door afbeeldingen of andere aandachttrekkers maar ontwikkelen we ook effectieve en duidelijke berichten die aanzetten tot actie. En zo dus ook tot conversie.

E-mail Marketing

We creëren en implementeren alle types van e-mail marketing reclamecampagnes: nieuwsbrieven, inschrijvingen op nieuwsbrieven, cross sell, enquêtes, promoties, lanceringen, etc. We stellen de e-mails op, verzekeren de gebruikersvriendelijkheid, monitoren en optimaliseren de resultaten.

Sociale netwerken

Verbind je met je fans en creëer vertrouwensbanden op social media via een effectief en intelligent beheer. Createria creëert je profiel, plant je strategie, beheert de inhoud en de campagnes van elk sociaal netwerk waar je publiek hebt, informeert je over de resultaten en optimaliseert ze.

Video Marketing

Gebruik je audiovisuele formaten om je merk te publiceren? Wil je spots, korte video handleidingen, webinars, etc. opnemen en ze verspreiden via YouTube, Facebook Live, Instagram, etc.? Daar doe je goed aan. Video marketing zal je helpen de positionering en de zichtbaarheid van je merk te versterken, een meer persoonlijke relatie met je klanten op te bouwen en je te differentiëren van de concurrentie. Vertrouw op Createria.

SEM campagnes

Investeren in Google Adwords zal je helpen bij het veroveren van een nieuw publiek doordat je je bekend maakt op Google en bij zijn ledennetwerk.Createria ontwikkelt SEM campagnes vanaf het zoeken naar sleutelwoorden tot aan het monitoren en optimaliseren hiervan. Deze werkwijze vormt samen banners en landing pages de kern van een succesvolle lancering, promotie of solden.

Monitoring

Het is bewezen dat het constant monitoren van je resultaten de sleutel is tot het optimaliseren van je campagnes en het verbeteren van je ROI (Return On Investment). Createria acteert nooit als een blinde. Daarom stellen we altijd KPI’s op, berekenen we de inversie per verkregen conversie (clicks, leads, potentiele klanten, verkoop, etc.) en evalueren we de resultaten om de positionering en verkoop te verbeteren.

Schrijf je in op Createria.

We zullen met jou nieuws en tips over communicatie delen zodat je jouw klanten verovert en verbazingwekkende verkoopresultaten behaalt.

Ze zeggen dat het internet verzadigd is. Dat het onmogelijk is je doelen te bereiken zonder veel geld te investeren. Dat weinig bedrijven succes hebben op het internet.

En wij zeggen…’adios’ tegen de pessimisten!

Het is wel zo dat het een harde, uitputtende strijd is. De meerderheid van de bedrijven slaagt er niet in te groeien en gooien de handdoek alvorens hun objectieven of dromen te bereiken. En het klopt ook dat er enorm veel concurrentie is.

Maar het is mogelijk.

TRIOMFEREN OP HET INTERNET IS MOGELIJK.

Met creativiteit. Met strategie. Met de hulp van experten met ervaring binnen het domein. En met vastberaden, gedurfde en intelligente digital marketing.

Lijkt het je te moeilijk?

Je hebt gelijk. Digital marketing is niet eenvoudig.

Daarom is het belangrijk dat je je concentreert op je kerntaak en dat je de digitale experten van Createria toelaat hun kennis en ervaring te gebruiken om je onderneming te promoten en te laten groeien.

Daarom is het ook duidelijk dat zonder de hulp van digital marketing, zonder webdesign en zonder grafisch ontwerp, je onderneming vast zal blijven zitten in het zwarte gat van de digitale wereld.

Createria biedt je al de diensten die je nodig hebt om uit deze ravijn te klimmen en je doel te bereiken in recordtijd en aan betaalbare prijzen.

Projecten van digital marketing

Banners, landing pages, mailingen, sociale netwerken, video’s, SEM, monitoring,… wat je nodig hebt.

Versterk je merk, versterk je bedrijf. Verhoog je verkoop.

Onderscheid je van de concurrentie en verbind je op emotioneel gebied met je klant vanaf de eerste minuut.

Ontwikkel en onderhoud een vertrouwensrelatie met je klant via je blog, sociale netwerken, e-mails, digitale campagnes,…

Zodat hij enkel en alleen jou wilt. Zodat hij zich identificeert met jouw merk en niet met het merk van een andere expert binnen jouw domein.

Vanaf de dag dat je een merk met digitaal potentieel creëert, moet je klant geen halsbrekende toeren meer uithalen om je te vinden.

Pakketten van digital marketing

Consulteer hier onze offertes of vraag ons een gepersonaliseerde offerte.

SEA Google Campagne

 • Ontwerp banner master.
 • Ontwerp landing page.
 • Plan en configuratie van campagne in Google Adwords.

Social Media

 • Voorbereidende studie: marktonderzoek, rechtstreekse concurrentie en doelgroep.
 • Identificatie van kernwoorden.
 • Gids voor jouw merk op social media (tone of voice, kernwoorden, hashtag, iconen, referentie grafische stijl, voornaamste meetinstrumenten, samenvatting gebruikersbeleid social media, planning van dienstverlening aan klant en crisismanagement)

E-mail Marketing

 • Voorbereidende studie: marktonderzoek, rechtstreekse concurrentie en doelgroep.
 • Jaarlijks e-mail marketing plan (formulieren, nieuwsbrieven, automatische antwoorden, promoties).
 • Ontwerp van template nieuwsbrief.
 • Verzending van 1 campagne.
 • Monitoring van 1 campagne.

Geprikkeld?

Vertel ons welke diensten je wilt of laat hier je vragen of opmerkingen achter.

  Sending
  Was deze informatie nuttig voor jou? Beoordeel hier ➭
  0 (0 votes)