fbpx
Icono de servicio de Branding en Createria

Branding

Samen met jou ontwikkelt of herlanceert ons team van experten jouw merk en voorziet het van een unieke en consistente persoonlijkheid, waar klanten verliefd op worden en dewelke ook een antwoord biedt op een communicatiestrategie op lange termijn.

OP WELKE ELEMENTEN VAN JOUW MERK SPITSEN WE DE AANDACHT TOE BIJ CREATERIA?

Logo's

We creëren aantrekkelijke en memorabele logo’s die jouw waarden overbrengen en zich onderscheiden van de concurrentie. We analyseren de business en de consumenten in detail om merken met een goede strategische basis en sterke visuele impact te ontwikkelen.

Bedrijfsidentiteit

Onze Corporate Identity handleidingen hebben alles wat nodig is om het juiste gebruik en de samenhang van de elementen van jouw visuele communicatie te garanderen: logo’s, kleuren, lettertypen, pictogrammen,

Huisstijl

Jouw zakelijke huisstijl komt voor in veel van de relaties met je klanten. Daarom is het belangrijk dat elk element binnen jouw onderneming, van het visitekaartje tot aan de kwitanties, consequent de persoonlijkheid van je merk overbrengt en elke klant bereikt op een coherente en verzorgde manier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We zullen met jou nieuws en tips over communicatie delen zodat je jouw klanten verovert en verbazingwekkende verkoopresultaten behaalt.

Heb je het gevoel dat je nauwelijks opvalt tussen de immense hoeveelheid bedrijven die proberen succesvol te zijn op het internet?

En dat je soms de hand opsteekt en roept: ‘Hier, hier!’ ‘Kies mij!’ ‘Ik ben een uitstekende vakman!’ ‘Ik heb er jaren voor geleerd!’ ‘Ik heb enorm veel ervaring!’ keer na keer…en dat je nog geen klanten binnenhaalt?

Dit is een oorverdovende kreet die zich in de markt aan het ontwikkelen is!

En uiteindelijk voel je je zoals in van die nachtmerries waarin je, hoe graag je ook wilt roepen, geen enkel geluid produceert en dus ook niemand je hoort.

Niet waar? Dit komt tot stand doordat je merk geen indruk achterlaat.

Met Createria gaat dat veranderen.

Door met Createria te werken, zal je merk veranderen in een activa die je uitstraling zal doen verbeteren op zowel korte als lange termijn en die je de naam van een echte expert zal geven, eentje waar naar wordt opgekeken en eentje met een superieur aanbod dat zich onderscheidt van je rivalen.

Met Createria zal je merk de attributen, de waarden en de persoonlijkheid van je onderneming communiceren via een identiteit die zich onderscheidt van de concurrentie en die potentiele klanten verovert.

Projecten van branding

Creëren van merken, logo’s, huisstijl, visitekaartjes, enveloppen, briefhoofding, handleidingen van bedrijfsidentiteit,… wat je maar nodig hebt.

Versterk je merk, versterk je bedrijf. Verhoog je verkoop.

Onderscheid je van de concurrentie en betover je klanten vanaf de eerste minuut met een branding die je waarden vertegenwoordigt en anderen inspireert.

Start en onderhoud een dialoog met je klant via alle elementen die overeenkomen met je bedrijfsidentiteit.

Zodat je klant je opzoekt.

Zodat hij enkel en alleen jou wilt. Zodat hij zich identificeert met jouw merk en niet met het merk van een andere expert binnen jouw domein.

Vanaf de dag dat je een merk met potentieel creëert, moet je klant geen halsbrekende toeren meer uithalen om je te vinden.

Pakketten van branding

Consulteer hier onze offertes of vraag ons een gepersonaliseerde offerte.

Per (onder)deel

 • Indien je een bepaald (onder)deel of stuk qua huisstijl nodig hebt of heb je een speciale combinatie van enkele (onder)delen in gedachten, geen probleem: wij maken gepersonaliseerde offertes in functie van je behoeften.

Basis logo

 • Voorbereidende studie: marktonderzoek, rechtstreekse concurrentie en doelgroep.
 • Ontwerp van logo
 • Fiche van bedrijfsimago

Volledige branding

 • Voorbereidende studie: marktonderzoek, rechtstreekse concurrentie en doelgroep.
 • Ontwerp van logo
 • Business card
 • Briefhoofding
 • Bedrijfsenveloppe
 • Bedrijfsmap
 • Handleiding van bedrijfsidentiteit

LAAT ONS TOE JE TE VERRASSEN!

Wil je een idee dat afwijkt van het normale? Wij houden ervan andere dingen uit te proberen!

  Sending
  Was deze informatie nuttig voor jou? Beoordeel hier ➭
  0 (0 votes)